Underholdning og spenning ute i naturen

Har du tenkt å legge ut på en lenger vandring, tur eller eventyr i skog og mark? Det er mye du trenger å pakke med deg. Men sett bort ifra de essensielle tingene som nok klær og mat, kan det være en idé å ta med noe til tidsfordriv.

Når du skal på en lenger tur for eksempel i skog, mark, dal, fjell eller hytte er det viktig å alltid sjekke været før du drar. Dersom du skal oppholde deg ute mye og det meldes uvær er det viktig å ha nok klesskift og varme klær i sekken. Skal du være inne og ute, med turgåing i skog og mark på dagtid og innendørs kos på hytta, kan du pakke litt lettere. Mat er en av de essensielle tingene, og det kan lønne seg å ta med litt for mye enn for lite – spesielt dersom du drar bort fra omverdenen.

Men nok om det essensielle, hva med noe moro? Noe for underholdning og tidsfordriv bør alltid være med i tursekken. Ludo eller et annet brettspill funker bra, genseren som må strikkes ferdig eller den lange boka du skulle lese. Men hvorfor ikke prøve seg på noe som kan gi deg litt mer spenning og underholdning på en mørk kveld? Hva med nettpoker eller noen spinn på en spilleautomat? Noe alle har med seg til daglig er mobilen, etterfølgt av et nettbrett eller PC. Du tar sikkert med deg mobilen på tur, og dersom dekningen er god nok kan du enkelt spille på nett.

Nettpoker er veldig underholdende og spennende. Så neste gang du legger ut på en reise, hvorfor ikke laste ned en app på mobilen eller nettbrettet ditt slik at du kan spille når du kjeder deg. Det er vårt turtips til deg. Spesielt hvis du er på tur alene er dette et ypperlig alternativ.